Inspiration til dejlige kaninhjem

Kaniner kan bo på mange forskellige måder. Bogen “Jeg elsker min kanin” viser masser af inspirerende måder at holde kaniner på. Både for jer, der vil købe noget færdigt, og for jer, der vil hygge jer med at byge kaninbur, er der masser af muligheder.

HVEM SIGER, AT KANINBURE SKAL VÆRE KEDELIGE?

kaninbur, foto fra bogen "Jeg elsker min kanin" af Tine Kortenbach

Et kaninbur med knald på farverne. Foto fra bogen “Jeg elsker min kanin” af Tine Kortenbach, copyright.

KANINER I HAVEN

kaninbur i to etager, foto fra bogen "Jeg elsker min kanin" af Tine Kortenbach
Kun fantasien sætter grænser. Her er et kaninbur, der er købt i dele og samlet hjemme. Fra bogen “Jeg elsker min kanin”: Foto: Tine Kortenbach, copyright.

kaninbur i en permanent fold, foto fra bogen "Jeg elsker min kanin" af Tine Kortenbach
Sådan kan kaniner også bo. Her hygger to hunner sig med deres unger i en permanent løbegård, som er forsvarligt rævesikret med et højt hegn af solidt tråd. Eksemplet viser et købt kaninbur, som er bygget om, så kaninerne selv kan gå ind og ud. Fra bogen “Jeg elsker min kanin”. Foto: Tine Kortenbach, copyright.

Kaninbure i haven, foto fra bogen "Jeg elsker min kanin" af Tine Kortenbach
Her er en kaninstald indpasset på en harmonisk måde i en kolonihave. Fra bogen “Jeg elsker min kanin”: Foto: Tine Kortenbach, copyright.

KANIN I STUEN

Kaninbur i stuen, foto fra bogen "Jeg elsker min kanin" af Tine Kortenbach
Her bor søde Stampe. Læg mærke til rampen, som er lagt oven på den åbne låge. Det er en vigtig detalje. Der er nemlig mange eksempler på, at kaniner er kommet til skade i denne type kaninbure, fordi de har fået benene i klemme i lågens gitter. Fra bogen “Jeg elsker min kanin”: Foto: Tine Kortenbach, copyright.