Forlaget TiKo Media

Bogen “Jeg elsker min kanin” er udgivet af forlaget TiKo Media.

TiKo Media er et forlag og kommunikationsbureau, dedikeret fagbøger af høj kvalitet. Den høje standard gælder både indhold og design. Vi ser det som vores opgave at skabe tilgængelig faglitteratur, der stimulerer læselyst og tilfredsstiller nysgerrigheden.

Forlagets fokus ligger på emner, der er oppe i tiden: KÆLEDYR, HUSDYR, URBAN FARMING, HAVE, TECH, NATURLIGE RESSOURCER og GRØN UDVIKLING.

Se TiKo Media’s bøger her.

Team af dygtige fagfolk sikrer høj kvalitet

TiKo Media er etableret af videnskabsjournalist og forfatter Tine Kortenbach. Forlaget samarbejder med et team af dygtige fagfolk. De sikrer en høj kvalitet og sørger for, at projekterne kommer effektivt over rampen til den aftalte deadline.

Ved at vælge et mindre og dedikeret forlag som TiKo Media sikrer du, at hver eneste bog får den optimale bevågenhed – både i produktionen og den efterfølgende markedsføring.

Forlag med effektiv distribution

Bøgerne fra forlaget TiKo Media bliver distribueret effektivt gennem DBK og Bogportalen. Alle boghandlere kan nemt bestille bøgerne online og få dem hjem i løbet af 1-2 dage. Det samme gælder for private, der kan købe bøgerne via en bred vifte af internet-boghandlere i hele Norden.

Hvis du har en ide til en bog, så kontakt:
Forlaget TiKo Media.
tine@kortenbach.dk
Mobil: 40183049
CVR 32386482

Læs mere om forlaget TiKo Media